joi, 12 februarie 2009

heart in the sand Pictures, Images and Photos Fericirea, cred eu, e facuta din lucruri marunte.Si din simplitatea lor.
A fi fericit inseamna a avea liniste in suflet.Si bucurie.A te simti in siguranta cand cel cu care iti imparti viata te mangaie ,parca vrand sa-ti atinga sufletul odata cu pielea.Cand te priveste duios si-ti sopteste la ureche cuvinte de alint.Cand,noaptea,se trezeste si te inveleste grijului sa nu racesti.Cand e alaturi de tine in clipele grele,stergandu-ti lacrimile fierbinti de pe obraz,daruindu-ti zambetul pe buze si in suflet.
Maine este ziua indragostitilor.Si parca iar il vad pe H. intrand pe usa stanjenit,cu un buchet de flori,, palmat,, strategic la spate,intrebandu-ma daca inca nu sunt gata.Cina romantica in doi.Macar atat sa ne permitem,ca de alte lucruri nu mai avem timp.
Si parca iar vad ca ma intreaba daca sunt fericita langa el.Si daca-l iubesc.Ii raspund cu aceleasi intrebari la randul meu.Face pe bosumflatul,ca el a intrebat primul...si-i spun zambind ca nu stiu ce simte el dar eu mi-am gasit sufletul pereche.Si-atunci vad cum ii licare ochii ca doua scantei,scaldati in lumina bucuriei.Te iubesc,barbosul meu drag...ii soptesc, si rade cu gura pana la urechi.Ma intreaba de ce trebuia sa stric frumusete de declaratie cu barba lui.Si rad si eu!
A mai trecut un an.Daca suntem inca indragostiti?Nu stiu...eu cred ca da.Copii insa nu prea ne dau timp sa ne gandim la asta.

glitter-graphics.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu