luni, 23 februarie 2009


Simt un gol in suflet...atat de acut incat ma doare.Alunec spre necunoscut din nou,cu aceeasi teama in suflet. Nu sunt atat de usor de ranit,nu sunt nici macar aspirator pentru vorbe fara sens.Nu vreau sa ma risipesc in cuvinte fara importanta.Cel putin pentru mine.Din nou chipul tau sta agatat intr-un plop,din cei fara sot....asa cum scriam odata.Se leagana in bataia vantului inghetat de iarna si nu stiu ce raspuns sa-ti dau,pentru a nu-ti grabi caderea.Incerc sa ma regasesc in ochii tai plini de atatea neguri.Mi-e teama ca n-ai sa ma mai vezi...mi-e teama ca ma vei pierde...nu mi-este frica de singuratate,mi-e frica de durerea de a nu te mai sti in sufletul meu.

glitter-graphics.com

4 comentarii:

  1. As vrea sa te mint...spunandu-ti ca nu esti singura...si ca pentru fiecare exista cineva...dar daca as face lucrul asta...m-as simti vinovata...iti impartasesc sentimentele... nu cred ca exista durere mai mare ca asta... pedeapsa de a fi singur...

    RăspundețiȘtergere
  2. Atat de adevarat...parca ai rostit din cuvintele mele...asa este.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. uite o melodie pentru randurile tale:
    http://www.youtube.com/watch?v=NNrJsFtux7A
    imi place rau cum ai scris aici.

    RăspundețiȘtergere
  4. Irefutabil...ce sa spun ,m-ai nimerit.Imi place mult melodia.O staim.Ma identific cu ceea ce spune ...putin...E atat de frumoasa si excitanta in acelasi timp.Multumesc pentru apreciere.
    Mi-ar place sa-mi las sufletul sa zburde pe tastatura,insa nu ma simt inca in felul acela.
    Am ,,sacul,,sufletului plin de vorbe frumoase,de sentimente si trairi...uneori ma doare ca nu le pot spune.

    RăspundețiȘtergere